Kommercielt samarbejde med dreivers.com – Hele denne side er annoncering for dreivers.com.

Køb brugt bil med fuld sikkerhed og mange fordele

Når du køber brugt bil gennem dreivers.com, spiller du for alle bekymringer. Du får en uvildig test af bilen, en 12 måneders landsdækkende garanti, en slutseddel på dit bilkøb, en sikker betalingsløsning og garanti for, at der ikke er restgæld og pant i bilen ved overtagelse.  

  • 12 måneders landsdækkende garanti.
  • Slutseddel på dit bilkøb.
  • Sikker betalingsløsning.  
  • Inden restgæld og pant i bilen ved overtagelse

Køb hvilken som heslt brugt bil gennem dreivers.com 

Har vi ikke din drømmebil til salg? Så find din bil selv, og lad handlen gå gennem os. Så får du stadig alle fordele beskrevet på denne side. Det kan eksempelvis være, at du har fundet en bil på Den Blå Avis af en privat sælger, men er nervøs for at købe en brugt bil uden sikkerhed. Overlad trygt handlen til os, og få test, garanti på bilen og meget mere. Kontakt os og hør om mulighederne.

12 måneders garanti i din bilkøb 

En garanti i dit bilkøb hos dreivers.com dækker alle fejl og mangler, der opstår i 12 måneder efter dit køb. Eneste betingelse for garantien er, at du kan dokumentere, at du har haft bilen på de service, som producenten foreskriver. Det er ikke et krav, at service er sket på et autoriseret værksted.

Brug garantien på din brugte bil overalt i Danmark 

Dreivers.com har ikke egne værksteder, da vores service er digital, og vores biler står mange forskellige steder i landet. Vi kan derfor benytte os af værksteder overalt i Danmark. Opstår der en fejl på bilen kontakter du os blot og fortæller, hvad fejlen er. Vi finder sammen et værksted i nærheden af dig, og vi kontakter værkstedet, der sender regningen til os. Du kører blot bilen derned og henter den, når den er klar.

Test og syn giver en tryg bilhandel

Før du indgår den endelige handel på den brugte bil, får du tilsendt en uvildig tilstandsattest, som bliver foretaget af vores partner Applus. Bilen bliver samtidig nysynet. Viser testen fejl, er du fri til at ombestemme dig, uden det koster dig en krone. Ofte kan fejl i testen også være et grundlag for forhandling om prisen.

Dokumenthåndtering og en gældfri bil 

Dreivers.com håndterer alle juridiske dokumenter i en bilhandel. Du får en udførlig slutseddel, og er der gæld og pant i bilen, garanterer dreivers.com, at denne er indfriet og slettet. Vi håndterer dette direkte med det pågældende låneinstitut.

Reklamationsret

Når du køber brugt bil gennem dreivers.com er du sikret af Købeloven – også selvom bilen står hos en privat sælger. Købeloven sikrer dig som forbruger, så dreivers.com, indtil 24 måneder efter købet af en bil, har ansvaret for, at eventuelle fejl og mangler, der måtte have været på din bil ved overdragelsen, udbedres for Dreivers regning. Vær her opmærksom på formodningsreglen i købeloven. Den betyder, at du efter 12 måneder har bevisbyrden for, at fejlen har været på bilen, da du fik den. Det kan ofte være svært at bevise, så husk at melde fejl, så snart du opdager dem.

På dreivers.com hjælper vi private med køb og salg af brugte biler. 

Få mere for din bil, når du sælger, og få Danmarks bedste garanti, når du køber. Vi blev medlem af Autobranchen i 2020, og i 2021 blev vi FDM fordelspartner.

Med Dreivers.com kan du foretage

  1. Køb af brugte biler
  2. Salg af brugte biler
  3. Få en gratis vurdering af din bil

Tak fordi du læser med på Ekstrabladets guide om Køb og salg af brugte biler.